به گزارش مشرق، وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه چهار تبعه چینی را به دست داشتن در حملات سایبری علیه چندین شرکت در کشورهای مختلف متهم کرد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این وزارتخانه ادعا کرد، این حملات هکری با حمایت وزارت امنیت ملی چین انجام شده و بر دریافت اطلاعاتی تمرکز داشته که به کسبوکارهای چینی نفع میرسانند.
«لیزا موناکو» معاون دادستان کل آمریکا در بیانیهای مدعی شد: «این اتهامات کیفری بار دیگر تداوم استفاده چین از حملات سایبری برای سرقت حاصل کار دیگر کشورها برجسته میکند که فارغ از تعهدات دوجانبه و چندجانبه این کشور انجام میگیرد».
اعلام این اتهامات در حالی صورت میگیرد که امروز ائتلافی از آمریکا و متحدانش مدعی شدند وزارت امنیت ملی چین کمپین جهانی حملات سایبری را به راه انداخته که حملات اخیر علیه شرکت مایکروسافت را نیز شامل میشود.
اوایل خرداد امسال، شرکت «مایکروسافت» اعلام کرد، گروهی که حمله سایبری گسترده به آمریکا را بر عهده داشت، همچنان در حال نفوذ به سیستمهای سازمانها و نهادهای مختلف این کشور است.
در پی این حملات سایبری، وزارت دادگستری آمریکا اولویت برای مقابله با حملات سایبری را ارتقا داده و آن را به سطحی همتراز با مقابله با گروههای اصطلاحاً «تروریستی» -طبق تعریف واشنگتن- رسانده است.
این در حالی است که «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امور خارجه چین اخیراً در نشستی خبری، در پاسخ به سوالی درباره افشای ۲۴۰۰ تا ۳۵۰۰ دستور محرمانه نهادهای مجری قانون در آمریکا به شرکت «ماکروسافت» برای دستیابی به اطلاعات کاربران گفت: «به عنوان واقعیتی که پیشتر به اثبات رسیده، این آمریکا است که شرکتها را مجبور میکند دربهای پشتی را نصب کرده و با نقض قوانین مربوطه، دادههای کاربران را بهدست آورد و این خود آمریکا است که بزرگترین تهدید برای امنیت سایبری جهان محسوب میشود».
سخنگوی وزارت امور خارجه چین افزود: «از ماجرای [ادوارد] اسنودن در یک دهه پیش تا افشای شنود مقامات ارشد کشورهای متحد از طریق کابلهای زیر دریایی، کوهی از حقایق را برای اثبات این مسئله فراهم میکند که آمریکا "امپراطوری هکرها" و استاد سرقت اسرار محرمانه است».